Зухвале пограбування в Тернополі: сумку із грошима «вирвали» у жінки серед білого дня

08:00, 8 ноября 2018
Зловмисника затримали за описом потерпілої. Ним виявився 17-річний учень місцевого ПТУ.
Зухвале пограбування в Тернополі: сумку із грошима «вирвали» у жінки серед білого дня
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Жертвою грабіжника стала 36-річна жителька обласного центру. Жінка вранці у неділю йшла у справах, коли зненацька у неї відібрали сумку. Потерпіла встигла розгледіти свого нападника та звернулася за допомогою до працівників поліції. Про це повідомила прес-служба поліції в Тернопільській області.

За словами тернополянки, позаду неї йшло двоє хлопців. В якийсь момент вони зрівнялися з нею і один із них силоміць вирвав з рук жінки сумку, в якій було 1200 гривень.

Тернополянка описала зловмисника та в чому він був одягнутий. Отримана інформація допомогла правоохоронцям розшукати підозрюваного у грабунку. Ним виявився 17-річний тернополянин. Хлопець навчається в одному із профтехучилищ Тернополя. Він заперечує свою причетність до злочину, проте потерпіла впізнала його.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 ККУ – грабіж. Триває досудове розслідування.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про різанину на Тернопільщині. У містечку Чортків Тернопільської області 17-річний хлопець порізав ножем 16-річного знайомого. Підліток опинився у реанімації.

Також ми писали про інші трагічні події на Тернопільщині. Зокрема, в ніч з 27 на 28 жовтня в лісі біля села Бодаки в Збаразькому районі були виявлені тіла матері та синаУ поліції припускають, що люди працювали, йшли лісом, можливо, випили зайвого, присіли відпочити і заснули. Вночі на дворі було +3. Цього достатньо, аби людина загинула від переохолодження.

Також ми повідомляли про інцидент у Тернополі, коли чоловік погрожував підірвати будинок та кинутись з вікна. На місце події приїхали рятувальники та поліція. Надзвичайникам вдалося виламати двері в його квартиру та затримати чоловіка. Його забрала «швидка».

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді