Потужний вибух прогримів у Полтаві: усі подробиці

05:00, 29 ноября 2018
Загиблих та постраждалих унаслідок інциденту немає.
Потужний вибух прогримів у Полтаві: усі подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Полтаві 27 листопада стався вибух невстановленого предмета по вулиці Гожулівській. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

На місці події правоохоронці встановили, що уламками вибухового пристрою пошкоджені вікна однієї з квартир, а також знайдено уламки, схожі на частини гранати.

Загиблих та постраждалих немає.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство із застосуванням зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Харкові невідомі підірвали банкомат Ощадбанку. В результаті вибуху постраждали вітрина і двері відділення банку. На щастя, обійшлося без людських жертв.

Крім того, ми писали, що у місті Бахмут, який знаходиться на підконтрольній українській владі частини Донецької області, стався вибух в житловому будинку. На місці вибуху рятувальники виявили тіло чоловіка 1935 р.н., який загинув в результаті інциденту. Ознак пожежі на місці події не було.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва