Усюди уламки: потужний вибух прогримів в одному із міст України

08:30, 3 декабря 2018
В результаті інциденту постраждав 15-річний підліток.
Усюди уламки: потужний вибух прогримів в одному із міст України
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У неділю, 2 грудня, в анексованому Криму прогримів вибух. Інцидент стався в Керчі, за адресою вулиця Генерала Петрова, 14. Як повідомляють місцеві ЗМІ, вибух стався на 9-му поверсі.

У постраждалій квартирі були вибиті балконні вікна, від удару вилетіла цегла з балкону рами. Уламки розлетілися до пішохідної доріжки біля багатоповерхівки. Місце під вікнами квартири огородили сигнальною стрічкою.

За словами очевидців, в результаті вибуху постраждав 15-річний підліток. Його доставили в лікарню.

Точні причини вибуху поки не розголошуються, проте очевидці стверджують, що вибухнула газова колонка.

За фактом вибуху в житловому будинку розпочато перевірку. За попередньою версією слідства, підліток включив газову конфорку і відволікся, коли прийшов, запалив пальник, в результаті чого стався вибух газоповітряної суміші. Устаткування було справним.

Також стало відомо, що потерпілий хлопець отримав опіки 2-3 ступеня.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Полтаві стався вибух невстановленого предмета по вулиці Гожулівській. На місці події правоохоронці встановили, що уламками вибухового пристрою пошкоджені вікна однієї з квартир, а також знайдено уламки, схожі на частини гранати. Загиблих та постраждалих немає.

Крім того, ми писали, що у місті Бахмут, який знаходиться на підконтрольній українській владі частини Донецької області, стався вибух в житловому будинку. На місці вибуху рятувальники виявили тіло чоловіка 1935 р.н., який загинув в результаті інциденту. Ознак пожежі на місці події не було.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва