Пограбували автомобіль: у Києві затримали зухвалих іноземців

20:03, 18 декабря 2018
Зловмисники вкрали сумку з грошима.
Пограбували автомобіль: у Києві затримали зухвалих іноземців
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві на вулиці Юліуса Фучика троє зловмисників пограбували автомобіль «Хонда», із якого виходив власник. Злодії зісканували сигнал, а коли поряд не було нікого, відчинили двері та вкрали сумку із грошима, передає прес-служба поліції.

Проте зловмисники не встигли втекти: на місці злочину їх затримали правоохоронці, які в той час відпрацьовували територію Солом’янського району.

«Правопорушники, двоє чоловіків та жінка, — іноземці, один із них раніше мав проблеми із законом за вчинення пограбування», — повідомили правоохоронці.

Слідчі Солом’янського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Іноземцям загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що у центрі Сум пограбували ювелірний магазин. Як повідомили у відділі комунікацій ГУ Нацполіціі в Сумській області, повідомлення про пограбування надійшло на лінію 102 об 11:50. Продавчиня повідомила, що невідомий схопив лоток з ювелірними прикрасами і втік.

Крім того, в Овідіополі Одеської області двоє молодиків після вживання значної кількості алкогольних напоїв спробували здобути собі кошти на чергову пляшку шляхом пограбування.

Додамо, у Києві правоохоронці затримали іноземця, який на вулиці пограбував жінку. Чоловік відібрав у жертви гаманець із грішми.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду