Суд покарав жінку, яка ухилялась від громадських робіт

11:57, 22 декабря 2018
Жінка свою вину визнала.
Суд покарав жінку, яка ухилялась від громадських робіт
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Віньковецькому районному суді Хмельницької області вдруге опинилася на лаві підсудних 24-річна жителька району. Цього разу її судили за ухилення від відбування громадських робіт  (частина 2 статті 389 КК України), призначених за вчинення крадіжки, передає прес-служба суду.

Тепер жінці доведеться провести 3 місяці і 11 днів під арештом.

За попереднім вироком жінці призначили 120 годин громадських робіт. Відбувати їх вона мала протягом листопада-грудня 2017 року на комунальному підприємстві і у сільраді. Відпрацювавши лише 30 з них, більше жінка на роботу не з’являлась. Про свій переїзд в інший район орган пробації вона не повідомила.

Жінка свою вину визнала. Суд врахував, що за місцем проживання вона характеризується негативно, зловживає алкоголем, позбавлена батьківських прав щодо своїх двох дітей. Відтак призначив обвинуваченій покарання у вигляді арешту.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Івано-Франківську правоохоронці затримали трьох членів небезпечної банди шахраїв, котрі збагачувалися на незаконній оцінці майна. Правоохоронці задокументували більше 10 фактів отримання ними неправомірної вигоди. За видачу документів, що посвідчують купівлю-продаж транспортних засобів та за фальсифікацію актів технічного стану транспортних засобів, фігуранти одержали від суб’єктів декларування понад 60 тисяч гривень.

Крім того, у Вінницькій області правоохоронці викрили трьох осіб, які шахрайським шляхом заволоділи продукцією сільськогосподарських товаровиробників на території декількох областей.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва