Від удару хлопця викинуло на інше авто: у Тернополі сталася жахлива ДТП

06:45, 30 декабря 2018
Потерпілий знаходиться у тяжкому стані. Водій, ймовірно, перебував у нетверезому стані.
Від удару хлопця викинуло на інше авто: у Тернополі сталася жахлива ДТП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в п’ятницю, 28 грудня, ввечері на проспекті Злуки у Тернополі. Сміттєвоз збив молодого хлопця. Від удару потерпілого викинуло на інше авто. Хлопець – у важкому стані. Про це повідомляє МедіаТОР.

За інформацією очевидця аварії, у потерпілого переломи рук та ніг. Також свідок додав, що водій сміттєвоза ймовірно перебував у стані алкогольно сп’яніння.

Як повідомив пан Степан журналістам, від водія було чутно запах алкоголю, а також, коли винуватця ДТП вели до автомобіля патрульних, він розпивав напій Red Bull.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про ДТП у Вінниці. Службове авто поліції збило 16-літню дівчину, яка переходила проїжджу частину по «зебрі». Замість пригальмувати перед пішохідним переходом, «коп», навпаки, прискорився. За кермом легковика був заступник начальника місцевої патрульної поліції.

Також ми повідомляли, що прокуратура повідомила про підозру водію, який збив дитину та втік з місця ДТП. 24-річний уродженець Запорізької області у Києві на пішохідному переході скоїв наїзд на 12-річну дівчинку, після чого втік з місця ДТП та залишив дитину без допомоги.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва