Вбивство сім'ї у Вінниці: свідки розповіли подробиці

08:30, 6 января 2019
Цинізм вінницького убивці усіх вразив.
Вбивство сім'ї у Вінниці: свідки розповіли подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Анатолій Малець, який у Вінниці жорстоко убив двох власних дітей, колишню дружину і матір, вразив своїм цинізмом і неадекватною поведінкою, передає «РБК Україна».

Так, мешканець мікрорайону, де сталася трагедія, Андрій Гайдай під час судового засідання розповів, що у той вечір бачив Анатолія, який виглядав схвильованим та постійно запитував про стан малолітньої дочки, яку забрала карета «швидкої».

«В той вечір я бачив цього батька... Буквально в трьох метрах від мене він стояв... І він ще тоді кричав: «Де моя дитина? Що з моєю дитиною, зателефонуйте в лікарню». Я навіть не міг собі уявити, що потім виявиться, що це саме ця людина здійснила цей злочин», - сказав Гайдай.

Жорстокість Малеця вразила і правоохоронців.

«Перше, що нас вразило - це обстановка у квартирі. Оскільки квартирне приміщення двоповерхове... Не було жодного місця, де б не було людської крові», - зазначила капітан поліції Ольга Докійчук.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про інцидент на Кіровоградщині. В Олександрії сусіди навмисне викинули чоловіка з вікна дев'ятиповерхівки. Чоловік розбився на смерть. Поліція офіційно підтвердила факт порушення кримінального провадження щодо умисного вбивства.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді