У Києві на Троєщині правоохоронці ліквідували п’ять наркопритонів

15:18, 14 января 2019
Під час обшуку поліцейські виявили пакетики з наркотичними засобами та два пістолети.
У Києві на Троєщині правоохоронці ліквідували п’ять наркопритонів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Києві правоохоронці встановили, що господарі декількох квартир на житловому масиві Троєщина займаються збутом наркотиків. Про це повідомив начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

Притони виявили у будинках на вулицях Милославській, Марини Цвєтаєвої, Оноре де Бальзака та Ніколаєва. Під час проведення санкціонованих обшуків було вилучено 32 пакетики з білою порошкоподібною речовиною, 2 пакетики із зеленою речовиною та 2 предмети, схожих на пістолети, ваги та спеціальні фасувальні пакети. Все це одразу направили на експертизу.

Фігуранти  справи — мешканці Києва, дві жінки, 1979 та 1984 років народження, та троє чоловіків, 1975, 1978 та 1984 років народження.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

За вчиненні правопорушення передбачено до п’яти років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Одесі правоохоронці затримали банду наркоторговців, яка організувала поставки кокаїну і пігулок екстазі з Європи в Україну.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде