Незаконне збагачення Антона Геращенка: НАБУ поставило крапку у справі

16:05, 16 января 2019
У НАБУ прийняли рішення закрити справу.
Незаконне збагачення Антона Геращенка: НАБУ поставило крапку у справі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Детективи НАБУ не знайшли ознак злочину у справі нардепа Антона Геращенка, який живе в квартирі, орендованій тестем-пенсіонером, передає Bihus.Info.

Зазначається, що головним аргументом для закриття справи стала неможливість перевірити доходи тестя нардепа, який стверджує, що кошти на недешеве майно — оренду квартири за 3 тис. доларів на місяць та купівлю двох автомобілів, яким користується зять-нардеп, — він заощадив у 1991-1996 під час роботи на ТОВ «Азов-Бюро», а також отримав у спадщину.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Національне антикорупційне бюро почало кримінальне провадження стосовно народного депутата України, президента Федерації футболу України (ФФУ) Андрія Павелка за фактом незаконного збагачення і декларування недостовірної інформації.

Крім того, в роботі детективів Національного антикорупційного бюро України — 635 кримінальних проваджень, під час розслідування яких повідомлено про підозру у вчиненні злочину 153 особам. Ще 302 особи набули статус обвинувачених: розслідування вчинених ними злочинів завершено. Такими є підсумки грудня 2018 року.

Додамо, НАБУ відкрило кримінальне провадження щодо директора відомства Артема Ситника.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва