Вбивство ветерана АТО «Сармата»: всі подробиці про організатора

05:00, 8 февраля 2019
В’ячеслав Аброськін повідомив цікаві факти про затриманого організатора злочину.
Вбивство ветерана АТО «Сармата»: всі подробиці про організатора
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Львові поліцейські затримали одного з підозрюваних в організації вбивства ветерана АТО «Сармата». Про це повідомив заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

Підозрюваного звати Віктор Власюк. У соцмережах чоловік активно постить котиків, песиків, курорти та свої фото зі зброєю.

Кілька років тому 37-річний Власюк мав проблеми із законом. Він серед білого дня влаштував у центрі Дніпра стрілянину, причому відео з гонитвою та стріляниною випадково зняли місцеві телевізійники. Кадри, на яких один чоловік наздоганяє іншого та при цьому стріляє, а потім з друзями запихає пораненого в таксі, викликали тоді великий резонанс у ЗМІ.

За словами Аброськіна, зі злочинного угруповання в Дніпрі, яким керує Власюк, затримали ще чотирьох осіб, які, за даними слідства, виїжджали в Бердянськ за кілька тижнів до вбивства «Сармата». Вони спостерігали за Олешком і готували вбивство. Однак з невідомих причин повернулися в Дніпро. У Бердянськ виїхала інша група: Артем Матюшин, Микола Ломака, Олександр Обухів і Максим Володимиренков. Саме їх зараз підозрюють у вбивстві «Сармата».

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що копи у Львові затримали можливого організатора вбивства «Сармата».

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки