КСУ спростував інформацію щодо припису Станіславу Шевчуку

17:58, 7 февраля 2019
Інформація НАЗК є неповною, недостовірною та такою, що створює хибне уявлення в українців.
КСУ спростував інформацію щодо припису Станіславу Шевчуку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 7 лютого, на офіційному веб-сайті НАЗК була опублікована інформація у вигляді «рейтингу топ-порушень антикорупційного законодавства січня 2019 року», в якій, зокрема, йдеться про направлення голові Конституційного Суду України Станіславу Шевчуку припису з вимогою усунути порушення антикорупційного законодавства.

«Відділ комунікацій Конституційного Суду України та правового моніторингу наголосив на тому, що вказана інформація є неповною, недостовірною та такою, що створює хибне уявлення у читачів про начебто вчинення головою Конституційного Суду України корупційного правопорушення, що жодним чином не відповідає дійсності. Конституційним Судом України направлено до НАЗК відповідний лист з проханням спростувати опубліковану недостовірну інформацію», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Конституційний Суд України розгляне окремі положення Бюджетного кодексу України, що стосуються зарплати прокурорів. Заявник вважає, що окремі положення Кодексу зменшують розмір заробітної плати працівників прокуратури.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва