Розмістили в університеті: стало відомо про небезпечну зброю окупантів на Донбасі

08:45, 8 февраля 2019
Її розмістили на полігоні Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Дідоренка.
Розмістили в університеті: стало відомо про небезпечну зброю окупантів на Донбасі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Проросійські бойовики отримали від Росії станцію постановки перешкод Р-330Ж «Житель». Її бачили на окупованій території Луганської області. Про це у Twitter повідомив блогер Necro Mancer. За його даними, окупанти розмістили «Житель» на полігоні Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Дідоренка.

«Житель» – класична станція постановки перешкод у радіочастотному діапазоні. Дальність радіопридушення — до 50 км. На озброєння російської армії «Житель» надійшов у 2008 році.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Російська Федерація повністю відповідальна за ситуацію на окупованих територіях Донбасу і здійснює там повний контроль над бойовиками.

Було повідомлення й про те, що українські військові завдали шкоди противнику, який намагався зробити вилазку до передових позицій ЗСУ.

Додамо, що від початку війни на Донбасі щонайменше 11 російських генералів керували «військами» угруповань «ДНР» і «ЛНР». Це ті, чиї дані змогла встановити українська розвідка. Частина з них — фігуранти кримінальних справ в Україні. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва