Жорстока розправа: під Тернополем чоловіка до смерті забили біля магазину

08:00, 13 февраля 2019
Суперечка між двома чоловіками виникла під час вживання спиртних напоїв.
Жорстока розправа: під Тернополем чоловіка до смерті забили біля магазину
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Про тіло чоловіка без ознак життя на лінію «102» 9 лютого повідомив селищний голова с. Зозулинці Заліщицького району Тернопільської області. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Про це повідомляє місцеве видання Терноград.

За попередніми даними, загиблий разом з односельчанином у місцевому магазині розпивали спиртні напої. Між чоловіками виникла суперечка, і підозрюваний двічі вдарив співрозмовника кулаком в обличчя. Потерпілий вийшов із закладу, але зловмисник наздогнав його і ще раз вдарив по голові. Чоловік упав, а нападник викликав швидку допомогу та місцевого фельдшера і після цього покинув місце злочину.

Коли приїхав лікар, потерпілий ознак життя вже не подавав. Підозрюваного затримали того ж дня відповідно до ст. 208 КПК. У скоєному він зізнався. Раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Донецькій області взято під варту чоловіка, який вбив коханця своєї дружини. Чоловік схопив зі стелажа з інструментами молоток і завдав ним суперникові не менше 20 ударів у область голови та грудної клітини.

Також ми повідомляли, що на Сумщині син до смерті забив власну матір. Спочатку вбивця намагався запевнити правоохоронців, що його літня ненька загинула природною смертю, але після проведення експертиз зізнався, що сильно побив її.

Ще раніше ми писали про жорстоке вбивство в Миколаєві. Чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю співмешканкою і на грунті неприязних відносин завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Потерпіла померла на місці.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва