Помстилася працівникам: жінка повідомила про «мінування» банку

08:30, 17 февраля 2019
Жінці загрожує позбавлення волі на строк до 6 років.
Помстилася працівникам: жінка повідомила про «мінування» банку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Вінницькій області правоохоронці затримали жінку, яка повідомила правоохоронцям про «замінування» банку на вулиці Оводова, передає прес-служба НП у регіоні.

За словами 38-річної затриманої, напередодні дзвінка у поліцію, вона посварилась із працівниками банку через фінансові зобов'язання. А своїм повідомленням у правоохоронні органи намагалась їм помститись.

За надання неправдивої інформації жінці загрожує позбавлення волі на строк до 6 років. Вона у своєму вчинку зізналась та розкаюється.  

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Одеській області сталася надзвичайна подія: водій рейсового автобуса «Ізмаїл-Київ» виявив в посилці, яку його просили передати зі столиці в Ізмаїлі вибуховий пристрій. Водій намагався зв'язатися з «одержувачем» по телефону, але той не відповів. Чоловік, заглянувши в коробку, побачив підозрілий предмет. Після виявленого він викликав рятувальників.

Крім того, ми повідомляли, що правоохоронцям надійшло повідомлення про замінування будівлі Верховної Ради України. Поліція затримали зловмисника. З'ясувалося, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зателефонував в поліцію і повідомив, що в будівлі парламенту знаходиться вибухівка. Мало того, зловмисник сказав поліції свою адресу. Правоохоронці прибули на бульвар Кольцова, де і виявили в квартирі 57-річного чоловіка.

 

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду