Жорстоко вбила далекобійника з Туреччини: суд обрав запобіжний захід зловмисниці

16:02, 18 февраля 2019
Вбивство сталося 15 лютого.
Жорстоко вбила далекобійника з Туреччини: суд обрав запобіжний захід зловмисниці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчим суддею Хмельницького міськрайонного суду  було обрано запобіжний  захід у вигляді тримання під вартою жінці 1995 року народження, яка підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Про це передає прес-служба суду.

Так, жінка підозрюються в тому, що 15 лютого 2019 року близько півночі перебувала із далекобійником — громадянином Турецької Республіки в салоні  його вантажного автомобіля на одній зі стоянок в м. Дунаївці. Між водієм та жінкою в салоні автомобіля виник конфлікт, під час якого жінка вхопила ніж та завдала чоловіку не менше семи ударів в життєво важливі органи живота та голови. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

«Обираючи запобіжний захід, суд не взяв до уваги те, що жінка має постійне місце проживання, на утриманні неповнолітню дитину та інвалідність третьої групи, адже по справі не встановлені та не допитані усі свідки, речові докази не всі досліджені, можливо, і не віднайдені. Підозрювана не має постійного джерела доходу та підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину», — йдеться у повідомленні.

Санкція частини першої статті 115 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15  років.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про криваву різанину під Львовом. Чоловік з ножем напав на двох 17-річних підлітків. Хлопці отримали серйозні поранення. Конфлікт виник внаслідок вживання спиртного.

Додамо, 24 січня напали на знімальну групу «Стоп корупції», що проводила журналістське розслідування незаконного видобутку піску.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва