«Наркотики продавав коп»: зухвалу банду викрили у Харкові

23:25, 18 февраля 2019
Загалом під час спецоперації з незаконного обігу вилучено понад 30 кілограмів марихуани.
«Наркотики продавав коп»: зухвалу банду викрили у Харкові
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Правоохоронці викрили та блокували мережу розповсюдження наркотичних засобів на території Ізюмського та Борівського районів Харківщини, передає прес-центр СБУ.

Оперативники встановили, що місцевий мешканець організував у своєму приватному домоволодінні виготовлення та зберігання каннабісу. Для розповсюдження речовини організатор залучив спільників, серед яких були діючий співробітник поліції, а також один з керівників місцевого самоврядування.

У межах розпочатого кримінального провадження правоохоронці задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів.

Співробітники СБУ затримали організатора мережі, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, при спробі збуту чергової партії наркотиків. Під час обшуків за місцями мешкання учасників схеми вилучили підготовлений для продажу каннабіс, нарізну та гладкоствольну мисливську зброю, набої до автомата Калашникова калібру 5,45 мм, а також бойову гранату РГД-5 з підривачем.

Загалом під час спецоперації з незаконного обігу вилучено понад 30 кілограмів марихуани. Його роздрібна вартість за цінами "чорного ринку" становить понад 1 млн грн.

Організатору мережі повідомили про підозру в скоєнні злочину за ст. 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо юридичної кваліфікації дій інших учасників оборудки.

Тривають слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Чернігівській області засудили колишніх військових ЗСУ, які продавали наркотики.

Крім того, слідчі теруправління ДБР у Полтаві за оперативного супроводу СБУ в Дніпропетровській області та Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції затримали начальника конвою ізолятора тимчасового тримання при спробі постачання наркотичних засобів у місця позбавлення волі.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді