Смертельна ДТП під Луцьком: п'яному копу загрожує 10 років в'язниці

07:10, 23 февраля 2019
Аварія сталася у Дачному.
Смертельна ДТП під Луцьком: п'яному копу загрожує 10 років в'язниці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Колишньому очільнику карного розшуку Луцька, який спричинив смертельну ДТП у Дачному, загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі, передає прес-служба поліції Волині.

Одного із водіїв-учасників ДТП, 45-річного жителя райцентру Ківерці, який перебував за кермом автомобіля «Mercеdеs-124» у стані алкогольного сп’яніння, поліцейські затримали відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі головного управління Національної поліції у Волинській області за фактом дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі в селі Дачне Ківерцівського району, в якій загинули дві людини та постраждала 9-річна дитина, розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України(Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Досудове розслідування триває. В його ході будуть встановленні всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Чернівцях трапилася дорожня аварія, в результаті якої в реанімацію потрапила жінка: маршрутний автобус збив постраждалу на пішохідному переході.

Крім того, ми повідомляли, що у столиці на вулиці Ольшанської сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій ледь не постраждали троє дітей. Відзначається, що автомобіль Volkswagen Touareg врізався в Audi Q7. Після зіткнення винуватець аварії не загальмував, а продовжив таранити машину.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області