На Донбасі загинув український військовий: стало відоме ім’я

08:00, 26 февраля 2019
Військовослужбовець загинув від прямого влучення снаряда.
На Донбасі загинув український військовий: стало відоме ім’я
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Донбасі, у зоні проведення операції Об'єднаних сил, у неділю, 23 лютого, загинув військовослужбовець Збройних сил України 43-річний Євген Фурсов із Дружківки Донецької області. Відповідна інформація оприлюднена на сторінці "Книги пам'яті полеглих за Україну" у Facebook, повідомляє Тиждень.ua.

Особу полеглого назвав його земляк, громадський активіст Павло Островський, який раніше жив і працював у Дружківці.

“Вчора, захищаючи українську землю, загинув військовослужбовець Євген Фурсов із Дружківки (Донецька область). Його поважали товариші по службі, довіряли командири, він був готовий прийти на допомогу побратимам у складних задачах”, — написав Осровський 24 лютого.

Як відомо, Євген Олександрович Фурсов народився 20 серпня 1975 року. “Це перший загиблий військовий із нашого міста… Залишилась донька і батьки”, — розповів Островський.

За його словами, командування батальйону і бригади, де служив Фурсов, просить наразі не уточнювати підрозділ та місце дислокації.

Фурсов Євген Олександрович був убитий прямим влучанням снаряда. Агресор використовував зброю, заборонену Мінськими домовленостями. Уся інформація буде надана протягом доби”, — передає активіст заяву підрозділу.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що ЗСУ знищили бліндаж бойовиків на Донбасі. Ракета влучила прямо в бійницю бліндажа противника.

Крім того, ми писали, що військові влучним ударом знищили вогневу точку противника. У результаті обстрілу вдалося ліквідувати кількох бойовиків.

Також відомо, що бійці точним ударом знищили броньовик бойовиків. ЗСУ використовували «Стугна-П» вітчизняного виробництва. Цей комплекс довів свою ефективність на фронті вже далеко не перше.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду