Знущалась над безхатьком: у справі горе-патрульної з’явилися подробиці

20:56, 1 марта 2019
Розгляд справи буде продовжено 25 березня 2019 року.
Знущалась над безхатьком: у справі горе-патрульної з’явилися подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 1 березня у зв`язку із клопотанням захисника відкладено розгляд кримінального провадження стосовно громадянки К. Жінка обвинувачується у перевищенні влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалось насильством (ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України). Про це повідомляє прес-служба суду.

«Наступне судове засідання відбудеться 20 лютого 2019 року о 16:00», — повідомили у суді.

Зазначається, що мова йде про резонансну подію, що відбулася 13 травня 2018 року. Тоді патрульні поліцейські о 17 годині 40 хвилин отримали повідомлення про те, що біля одного з будинків по вул. Олександра Аніщенка в Сумах на лавці лежить чоловік у нетверезому стані. Громадянка К. обвинувачується в тому, що прибувши за вказаною адресою та будучи інспектором роти батальйону управління патрульної поліції в Сумській області, застосувала до чоловіка, який не чинив опору, заходи фізичного впливу. Зокрема, вона наносила чоловікові удари ногою по правій гомілці, а також наступала взутою ногою на ступню потерпілого.

Потерпілий, відповідно до висновків експерта, отримав легкі тілесні ушкодження. На даний час жінка звільнена з посади інспектора роти батальйону управління патрульної поліції в Сумській області.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань розслідують факт перевищення службових повноважень трьома працівниками патрульної поліції Києва, що призвело до тяжких наслідків — смерті потерпілого. 

Також нам стало відомо, що слідчі Державного бюро розслідувань затримали адвоката директора державного підприємства за надання неправомірної вигоди. Чоловік запропонував співробітникам управління захисту економіки неправомірну вигоду у розмірі 1000 доларів США за вчинення дій в інтересах свого клієнта.

Крім того, оперативники управління захисту економіки в Полтавській області та слідчі прокуратури Київської області зібрали матеріали щодо протиправної діяльності групи осіб, які налагодили систему отримання «відкатів» від суб’єктів господарювання.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва