«Зняла зурочення» за 5 мільйонів: інцидент на Вінниччині

16:10, 4 марта 2019
Шахрайка привласнила гроші та прикраси вартістю майже 5 мільйонів гривень.
«Зняла зурочення» за 5 мільйонів: інцидент на Вінниччині
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

51-річна шахрайка під приводом «зняття зурочення» з сім’ї привласнила гроші та ювелірні прикраси довірливої вінничанки вартістю майже 5 мільйонів гривень. Це сталося в листопаді 2018 року. Про це пише прес-служба прокуратури Вінницької області.

За результатами досудового розслідування Вінницькою місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до Вінницького міського суду обвинувальний акт за обвинуваченням уродженки Кіровоградської області у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України.

За ч. 4 ст. 190 КК України, тобто заволодіння чужим майном шляхом обману (Шахрайство), вчинене в особливо великих розмірах, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що в Києві затримали небезпечного зловмисника, який ошукував людей на мільйони.

Раніше ми повідомляли, що Харківська місцева прокуратура №4 направила до Московського районного суду м. Харкова обвинувальний акт стосовно 32-річного чоловіка, підозрюваного у шахрайстві з нерухомістю.

Також ми писали, що злочинці викрали одразу дві квартири в Києві.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва