Вбивство Катерини Гандзюк: у справі з’явився новий поворот

07:25, 5 марта 2019
Строк дії зобов’язань, покладених на Мангера, запропонували продовжити.
Вбивство Катерини Гандзюк: у справі з’явився новий поворот
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сторона обвинувачення у справі голови Херсонської облради Владислава Мангера попросила продовжити строк дії зобов'язань, покладених на підозрюваного. Про це повідомляє «РБК-Україна».

Прокурор Вікторія Калита заявила, що ризики щодо Мангера в даному кримінальному провадженні не зменшилися, а він і його близькі родичі мають нерухомість за кордоном.

«Існує ймовірність незаконного впливу на потерпілих. Отримано оперативну інформацію про свідків, на яких чинився тиск. У зв'язку з цим деякі свідки відмовляються давати свідчення. У даний час у провадженні проведено не весь комплекс необхідних слідчих дій», — додала прокурор.

У зв'язку з цими обставинами прокуратура просить продовжити строк дії зобов'язань, покладених на Мангера.

«З огляду на викладене, прошу продовжити строк дії зобов'язань, які були покладені на В. Мангера. А саме: здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон, не виїжджати, не спілкуватися зі свідками та з іншими підозрюваними у кримінальному провадженні, а також носити електронний браслет», — сказала Калита.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що суд не знайшов підстав для продовження запобіжного заходу для підозрюваного на 60 днів, про що клопотала прокуратура.

Також повідомлялося, що суд не задовольнив заяву про відвід колегії суддів і головуючого від сторони захисту підозрюваного Мангера.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України