Трагедія на Житомирщині: у будинку знайшли мертвими 4 людей

08:15, 5 марта 2019
Загиблим чоловікам було від 35-ти до 53-х років. Причиною смерті могло бути отруєння.
Трагедія на Житомирщині: у будинку знайшли мертвими 4 людей
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Поліцейські Коростишівського відділу, перевіряючи повідомлення місцевої жительки про втрату зв’язку з братом, виявили в його будинку тіла чотирьох чоловіків. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

Заявниця розповіла поліцейським, що упродовж чотирьох днів у будинку її 47-річного брата горить світло, але він не відповідає на телефонні дзвінки.

Відтак на місце події, на одну з вулиць райцентру, виїхала слідчо-оперативна група для перевірки інформації. Під час огляду в одній з кімнат оселі було виявлено тіла чотирьох чоловіків, серед них і брат заявниці.

Нині встановлено, що всі вони місцеві жителі, не працювали, 1968, 1965 та 1983 років народження. На їх тілах видимих тілесних ушкоджень не виявлено.

Поліцейські експертно-криміналістичної лабораторії провели огляд та зафіксували усі обставини на місці події. Зокрема, вхідні двері у будинок були зачинені зсередини, слідів проникнення до приміщення іншим шляхом не виявлено. Обстановка у кімнаті, де знайшли померлих, вказувала на їх спільну вечерю з вживанням алкоголю.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Триває встановлення усіх обставин. Відповідно до зафіксованих під час огляду тіл ознак ймовірною причиною смерті може бути отруєння невідомою речовиною. Наразі проводиться судово-медична експертиза.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Чернівцях подружжя з двома дітьми отруїлося чадним газомПотерпілі потрапили до реанімації. Причини витоку газу встановлюються.

Також ми повідомляли, що у Ходорові на Львівщині чадним газом отруїлося одразу двоє дітей і троє дорослих. Їх усіх госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Окрім того, у Вінницькій області відбулось масове отруєння школярів. До лікарні потрапило 12 першокласників. Перевірка у гімназії виявила грубі порушення санітарних вимог на харчоблоці навчального закладу.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки