Захоплювали Крим: у мережі показали фото російських окупантів

07:25, 9 марта 2019
Військові оприлюднили фото посвідчення до медалі за окупацію півострова.
Захоплювали Крим: у мережі показали фото російських окупантів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Журналістам вдалося встановити факт участі 11-ї бригади протичовнових кораблів ЧФ ВМФ РФ в операції захоплення Криму. Відомо, що посвідчення до медалей за окупацію півострова військовикам підписував капітан 1-го рангу Павло Ясницький, передає InformNapalm.

Башкатов Роман Євгенійович (рос. – Башкатов Роман Евгеньевич), 1995 р. н., РФ, м. Таганрог, 20-й провулок, буд. 30. Призваний на службу в армію восени 2013 року. Служив матросом на великому протичовновому кораблі «Керч». Станом на 2014 рік корабель входив до складу 11-ї бригади протичовнових кораблів (11 Бр ПЧК), в/ч 42948, ППД – Севастополь, тимчасово окупований Крим. Надалі це з'єднання розформували і в 2015 році воно увійшло до складу відродженої 30-ї дивізії протичовнових кораблів (30 ДПЧК).

Башкатов - учасник спецоперації захоплення Криму. У своєму фотоальбомі він опублікував фото посвідчення до медалі за окупацію півострова.

Денисов Кирило Віталійович (рос. – Денисов Кирилл Витальевич), за даними сторінок в соціальних мережах: дата народження 12.07.1994 р.н. Народився в м. Таганрог (Ростовська область РФ), де й зараз мешкає його мати, бабуся та інші родичі. У профілі соцмережі «Вконтакті» також вказане місто Ростов-на-Дону.

Денисов теж проходив строкову службу в 2013-2014 роках – бувв старшим матросом на ВПЧК «Керч» (11-та БрПЧК, в/ч 42948). Учасник спецоперації захоплення Криму. Зберігає в альбомі фотографії з медаллю за окупацію та фото нагородного посвідчення до медалі.

Нагородні посвідчення до медалей за окупацію Криму військовикам в/ч 42948 підписував капітан 1-го рангу Ясницький Павло Геннадійович (рос. – Ясницкий Павел Геннадьевич), який на той час був тимчасово виконуючим обов'язки командира. На початку своєї військової кар'єри Ясницький служив на ВПЧК «Керч» командиром зенітно-ракетної батареї.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що Держдеп США закликав Росію повернути Крим Україні. Офіційна заява поширена Держдепом США 27 лютого.

Також ми повідомляли, що Росія стягує війська в Ростовській області.Керівництво Російської Федерації посилило процес прихованої мобілізації біля кордонів з Україною.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська