Отруєння дітей у школі Дніпра: у міськраді зробили важливу заяву

08:00, 16 марта 2019
На сьогодні в школі №112 тимчасово призупинений навчальний процес.
Отруєння дітей у школі Дніпра: у міськраді зробили важливу заяву
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Чергове отруєння школярів у Дніпрі сколихнуло країну. В Дніпровській в міській раді брати відповідальність на себе відмовляються, натомість звинувачують ЗМІ та поліцію у поширенні фейків та паніки. Про це йдеться в офіційному коментарі мерії, передає Дніпроград.

14 березня на навчання до школи у Шевченківському районі не з’явилися 512 учнів з 904. За останніми даними профільних департаментів мерії Дніпра, з діагнозом «гостра кишкова інфекція» госпіталізовано 14 дітей, з них нібито лише восьмеро харчувалися в їдальні. Стан хворих — стабільний.

На сьогодні у школі №112 з 15 по 22 березня тимчасово призупинений навчальний процес. При цьому в мерії переконують, що це не карантин. Також фахівці Держспоживслужби проводять у школи санепідемобстеження, розслідування та інспектування. Для аналізу взяли змиви, питну і кип'ячену воду, готові страви, біоматеріал працівників. Результати повідомлять протягом п'яти днів.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що в Києві між школярками відбулася жорстка бійка. В мережі з'явилося жахливе відео побиття дівчини-підлітка.

Також ми повідомляли про масове отруєння дітей у школі Дніпра. Кількість постраждалих наближається до 100. 

До того ж в Баришівському районі Київської області 12 дітей потрапили до лікарні після поїздки в шкільному автобусі. Скоріше за все, школярі отруїлися випарами невстановленої хімічної речовини в салоні автобусу.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде