Багато вбитих та поранених: ЗСУ влаштували бойовикам справжнє «пекло»

22:50, 18 марта 2019
ЗСУ відкрили смертоносний вогонь у відповідь.
Багато вбитих та поранених: ЗСУ влаштували бойовикам справжнє «пекло»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Один боєць ЗСУ загинув, ще двоє отримали поранення в результаті бойових дій на Донбасі у неділю, 17 березня. У сили ООС знищили трьох і поранили 4 бойовиків, передає прес-центр Операції Об'єднаних сил у Facebook.

Усього противник 10 разів порушив режим припинення вогню, водночас сім разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

«У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» ворог двічі обстріляв наші опорні пункти: з мінометів калібрів 120 і 82 мм, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів — в районі населеного пункту Водяне; з мінометів калібру 120 мм — поблизу міста Мар'їнка», — додали в ОС.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти здійснили вісім обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил — в районі населеих пунктів Кримське, Золоте-4, Луганське та Новолуганське.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що збройні сили України продовжують карати проросійських бойовиків за обстріли на Донбасі. На цей раз ООС вдалося ліквідувати бойовика з Первомайська Андрія Грищенка з позивним «ЗАС».

Крім того, ми писали, що у центрі окупованого Донецька невідомі викрали установку ракетної системи залпового вогню «Град». При цьому в мережі з'явилося оголошення з обіцянкою винагороди за інформацію про викрадену машини: ватажки окупантів пообіцяли заплатити 15 тисяч гривень за дані про місцезнаходження викраденої установки.

Також нам стало відомо, що бойовики так званої «ЛНР» на тимчасово окупованих територіях Луганської області обзавелися ракетними системами залпового вогню невстановленого типу.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва