Кривава різанина сталася у гуртожитку: є подробиці

23:05, 19 марта 2019
Потерпiлого вiдвезли для надання екстреної медичної допомоги у мiську лiкарню.
Кривава різанина сталася у гуртожитку: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Олександрiї комендант гуртожитку повiдомила полiцiю про бiйку iз рiзаними ранами. На мiсце подiї термiново виїхали полiцейськi. Факти пiдтвердились. Про це повiдомляють «Олександрiйськi новини».

«До Олександрiйського вiддiлу полiцiї надiйшло повiдомлення про факт нанесення тiлесних ушкоджень 30-рiчному олександрiйцю. На мiсце подiї виїхала оперативна група мiського вiддiлу. Про дану подiю повiдомила комендант одного iз гуртожиткiв, розташованих у центральнiй частинi мiста», – говорить Олена Переверзєва, представник сектору монiторингу Олександрiйського вiддiлу полiцiї.

За попереднiми даними, потерпiлий отримав травми, коли разом iз товаришами розпивав спиртнi напої. Пiд час сварки у хiд пiшли сильнiшi аргументи.

«У скоєннi цього злочину викрито 47-рiчного олександрiйця. По даному факту вiдкрито кримiнальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримiнального кодексу України. Триває слiдство», — уточнила Переверзєва.

Потерпiлого вiдвезли для надання екстреної медичної допомоги у мiську лiкарню. На мiсцi сварки знайшли i знаряддя злочину.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що у селi Витязiвка Бобринецького району 17-рiчний хлопець вчинив рiзанину, внаслiдок чого одна людина загинула i ще двоє постраждали.

Також у с. Петропавлівська Борщагівка чоловік у салоні автомобіля завдав своєму знайомому 32 удари ножем у голову, шию та тулуб. За вчинення умисного вбивства зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде