Справа Супрун: з’явилися нові подробиці

16:11, 21 марта 2019
Окружний адмінсуд Києва прийняв до розгляду заяву про зміну позовних вимог.
Справа Супрун: з’явилися нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 21 березня відбулося підготовче засідання у справі за позовом Ігоря Мосійчука до в.о. міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун щодо відсутності у неї повноважень міністра, третя особа — Кабінет міністрів України. Про це передає прес-служба Окружного адміністративного суду Києва.

«У ході засідання суд прийняв до розгляду заяву позивача про зміну позовних вимог. З метою забезпечення права відповідача та третьої особи у справі на підготовку відзиву (пояснень) на позов з урахуванням зміни його предмету суд відклав підготовче засідання до 15 квітня 2019 року»,  йдеться у повідомленні суду.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що суддя Окружного адмінсуду Києва Сергій Каракашьян повідомив Вищу раду правосуддя про тиск на суд з боку Кабінету міністрів України з метою прийняття позитивного для себе рішення у справі за позовом до Уляни Супрун.

Також ми повідомляли, що 15 лютого суддя ОАСК Сергій Каракашьян оголосив про самовідвід у справі за позовом Ігоря Мосійчука до в.о. міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун. Суддя розцінив як тиск на суд скаргу Кабміну на нього до ВРП.

Згодом стало відомо, що автоматизована система розподілу передала розгляд справи судді Окружного адмінсуду Києва Тетяні Скочок. Окрім того, повідомлялося, що до вказаного суду надійшло ще три позови, пов’язанні з питанням про повноваження Супрун.

Нагадаємо, 14 лютого Окружний адміністративний суд Києва скасував заборону Уляні Супрун виконувати повноваження міністра охорони здоров'я України.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси