Масштабне селфі у столиці: киян запрошують долучитися задля рекорду

08:45, 30 марта 2019
На Співочому полі добігає кінця Фестиваль гігантських китайських ліхтарів.
Масштабне селфі у столиці: киян запрошують долучитися задля рекорду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У столиці 31 березня на Співочому полі останній день працює Фестиваль гігантських китайських ліхтарів, який у цьому році вперше побував в Україні. Про це повідомляє «Главком».

Організатори підрахували, що за час роботи локації її відвідали десятки тисяч людей, які зробили сотні тисяч фотографій. «Ми вже отримуємо сотні прохань про продовження фестивалю. Але можемо пообіцяти відвідувачам тільки одне: виставка ще повернеться в Україну. Можливо, її оновлена версія»,  говорить організатор івенту з української сторони, директор компанії Grand Event Денис Погорілко.

Відвідувачі фестивалю залишили в соцмережах купу позитивних відгуків. Організатори обіцяють грандіозне закриття виставки, але до останнього зберігають інтригу. Вони гарантують, що гостям буде цікаво і не нудно. І головне  всіх бажаючих запрошують встановити рекорд, зробивши наймасовіше в історії країни селфі.

Нагадаємо, Україна стала першою країною у Східній Європі, де стартував Фестиваль гігантських китайських ліхтарів. Масштабні інсталяції з яскравих вогнів побували в 40 країнах світу. Відвідувачі можуть побачити тут гігантського дракона, сади панд, слонів і фламінго. Над кожною інсталяцією працювала спеціально запрошена команда фахівців з Китаю.

Час роботи виставки: з 17:00 до 23:00.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві з 1 по 28 квітня рух транспорту по Південному мостовому переходу буде частково обмежено.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області