В Дрогобичі неповнолітнього крадія засудили на 3 роки позбавлення волі

11:30, 1 апреля 2019
17-річний хлопець накрав майна на суму понад 5 тисяч гривень.
В Дрогобичі неповнолітнього крадія засудили на 3 роки позбавлення волі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Дрогобицька місцева прокуратура довела у суді вину раніше судимого за злочини 17-річного місцевого мешканця, який у жовтні 2018 року упродовж тижня вчинив п'ять крадіжок у Дрогобичі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Відомо, що хлопець накрав майна на суму понад 5 тисяч гривень.

«Неправомірні дії неповнолітнього зловмисника кваліфіковано за ч. 2,3 ст. 185 КК України (кражідка), а обвинувальний акт у листопаді минулого року скеровано у Дрогобицький міськрайонний суд для розгляду по суті», — повідомляє відомство.

Хлопець свою вину визнав та щиро розкаявся. Крім того, він уклав із прокурором угоду про визнання винуватості. Відтак, 18.02.2019 суд затвердив цю угоду та призначив правопорушнику покарання у вигляді 3 років 3 місяців позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що в Києві зняли на відео зухвалу схему крадіжкиЗловмисники буквально полюють за перехожими та намагаються витягнути цінні речі з сумок.

Також ми повідомляли про трагедію в Черкаській області, де крадій убив пенсіонерів через гроші. 

Ще ми писали, що в Рівненській області бандити напали на ветерана АТО. Чоловіка били дерев’яною палицею, пограбували та поранили ножем. Нападників затримано.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде