У Львові затримали чоловіка з фальшивим посвідченням УБД: є подробиці

15:50, 15 апреля 2019
Затриманий самостійно виробив посвідчення учасника бойових дій, щоб безкоштовно їздити громадським транспортом.
У Львові затримали чоловіка з фальшивим посвідченням УБД: є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Львові поліцейські затримали чоловіка за фактом підробки документів. Затриманий самостійно виробив посвідчення учасника бойових дій, щоб безкоштовно їздити громадським транспортом. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області.

13 квітня патрульних викликали на вулицю Кульчицької, де в одній з квартир відбувалася сімейна сварка. Чоловік посварився з жінкою, почав агресивно себе поводити, і інспектори змушені були його затримати та доправити у відділ поліції.

«У відділку його попросили пред’явити документи для встановлення особи. Чоловік надав офіцерам посвідчення учасника бойових дій. Патрульний, який перевіряв інформацію, побачив, що документ має явні ознаки підробки. Після нетривалої розмови з інспектором затриманий визнав, що виготовив дане посвідчення самостійно, щоб безоплатно користуватися послугами громадського транспорту», — йдеться в повідомленні.

Патрульні викликали на місце експерта, який вилучив документ. Тепер чоловіку загрожує відповідальність за ймовірну підробку документів.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що в Києві затримали касира-шахрая. Чоловік звинуватив покупця у спробі розрахуватися фальшивими грошима, які сам і підмінив.

Також ми повідомляли, що в Києві викрили екстрасенсів-шахраїв. Вони "знімали зурочення" та "ворожили" по телефону.

Электронный реестр военнообязанных, цифровизация военного учета и что изменится для ограниченно пригодных
Telegram канал Sud.ua
Электронный реестр военнообязанных, цифровизация военного учета и что изменится для ограниченно пригодных