Сергій Верланов став головою Державної податкової служби

15:44, 23 апреля 2019
У конкурсі він випередив Дмитра Олексієнка та Сергія Петухова.
Сергій Верланов став головою Державної податкової служби
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Комісія з питань вищого корпусу державної служби за результатами конкурсу на посаду голови Державної податкової служби оголосила переможцем Сергія Верланова. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Ярослав Романчук.

«Я в якості офіційного експерта від Української Ради бізнесу брав участь у всіх засіданнях Комісії по проведенню конкурсів на зайняття вакантних посад голів ДПС і ДМС»,  повідомив він.

У Міністерстві фінансів України підтвердили цю інформацію. «Трійка фіналістів у прямому ефірі представили членам комісії свої програми розвитку Служби у вигляді презентаціі, а потім протягом години відповідали на запитання представників бізнесу, народних депутатів, експертів та членів комісіі, демонструючи фахові знання, лідерські якості, організаційні навички та стресостійкість. С. Верланов отримав сумарно 16,45 балів, С. Петухов — 13,54 бала, Д. Олексієнко не набрав балів, достатніх для рейтингового оцінювання. За результатами оцінювання кандидатів комісія рекомендувала Кабінету міністрів України призначити Сергія Верланова головою Державноі податковоі служби»,  йдеться у повідомленні.

Як стало відомо «Судово-юридичній газеті», у конкурсі на посаду голови Державної податкової служби проходили троє кандидатів: Дмитро ОлексієнкоСергій Петухов та Сергій Верланов.

Також ми писали, що Кабінет міністрів України прийняв з доопрацюванням умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад голови Державної податкової служби України та голови Державної митної служби України. Кандидати на зазначені посади повинні мати вищу освіту за ступенем магістра і загальний стаж роботи не менше семи років. Також від кандидатів вимагається досвід роботи на посадах державної служби.

Крім того, Кабінет міністрів України оголосив конкурс на зайняття посади голови Державної митної служби

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва