Задушив сина та закопав за хатою: у моторошній справі є подробиці

08:00, 25 мая 2019
Чоловік вчинив такий злочин, бо боявся, що з появою малюка у них заберуть двох інших дітей.
Задушив сина та закопав за хатою: у моторошній справі є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Уродженець села Клюси Сновського району Чернігівської області задушив свого сина та закопав за хатою. Про це стало відомо з вироку суду.

Відомо, що дитина виявилася небажаною для родини. Після народження хлопчика чоловік наполягав позбутися маляти. 12 лютого, коли дружина відійшла від малюка, Іван С. задушив сина подушкою на печі, після чого загорнув у сорочку, відніс до клуні і там закопав.

Чоловік вчинив такий злочин, бо боявся, що з появою малюка у них заберуть двох інших дітей. Саме так він стверджував під час досудового розслідування та слідчого експерименту. Однак у суді обвинувачений все заперечив і провину переклав на дружину: він начебто тільки закопав дитя, а оговорив він себе через тиск поліції.

Натомість дружина вказала, що вбивцею був саме чоловік. Вона не хотіла позбавляти дитину життя, але маля і для неї виявилося небажаним, тож вона хотіла покинути сина біля пологового будинку. Жінка до лікарів не зверталася, народила вдома і нікому про це не говорила.

Дослідивши всі докази і вислухавши свідків, суд покарав Івана С. 15 роками в’язниці.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Хмельниччині у селі Пліщин на подвір’ї одного з будинків сталося жахливе вбивство: 33-річний чоловік вилами вбив свою 75-річну бабусю

Крім того, ми писали, що під Києвом, у селі Калинівка стався замах на вбивство.: чоловік під час сварки з товаришем порізав йому горло.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва