Засідання Верховної Ради: онлайн-трансляція

10:24, 28 мая 2019
Рада має намір розглянути низку важливих питань.
Засідання Верховної Ради: онлайн-трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

28 травня, згідно з порядком денним, депутати планують продовжити розгляд у першому читанні проекту закону №6447 «Про внесення зміни до статті 26 Закону України «Про виконавче провадження» щодо звільнення органів місцевого самоврядування від сплати авансового внеску для проведення виконавчих дій».

Також планується розглянути ряд законопроектів щодо питань соціальної політики і місцевого самоврядування, зокрема у першому читанні проекти законів №8051 «Про засади адміністративно-територіального устрою України» та №8369 про внесення змін до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

У порядку денному пленарного засідання, крім того, безпекові питання, зокрема розгляд у другому читанні проекту закону №8370 «Про внесення змін до деяких законів України щодо військових стандартів».

Також вказано, що планується розгляд проекту постанови №10125 «Про звернення Верховної Ради України до Організації Об'єднаних Націй, Парламентської асамблеї Ради Європи, Парламентської асамблеї НАТО, Парламентської асамблеї ОБСЄ, національних парламентів держав світу щодо засудження порушення прав корінних народів у Російській Федерації».

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що позачергові вибори до ВР мають відбутися 21 липня. Відповідний указ Зеленський підписав 21 травня.

Крім того, Центральна виборча комісія України повідомила, що рахунок для зарахування грошової застави кандидатів у депутати Верховної Ради відкрито.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України