Втручання у діяльність правоохоронців: у прокуратурі Полтавської області зробили заяву

10:32, 28 мая 2019
За фактом тиску на співробітників правоохоронних органів зареєстроване кримінальне провадження.
Втручання у діяльність правоохоронців: у прокуратурі Полтавської області зробили заяву
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За фактом чергового тиску на співробітників правоохоронних органів зареєстроване чергове кримінальне провадження, повідомляє 27 травня прес-центр прокуратури Полтавської області.

«Прокуратура як орган, що безкомпромісно та негайно реагує на порушення законодавства, зустрічає на своєму шляху своєрідний спротив від різних одіозних фігурантів кримінальних проваджень. У зв'язку з цим прокуратура Полтавської області повідомляє, що сьогоднішні істеричні заяви та дії горлопанів знайдуть своє відображення у відповідних позовах про захист честі, гідності та ділової репутації та є черговим підтвердженням тиску з їх боку на працівників правоохоронного органу. Прокуратура не займатиме споглядацьку позицію, коли окремі особи б'ють депутатів та громадян, порушують громадський спокій та порядок, розповсюджують атмосферу страху та ненависті, залякують та руйнують громаду», говориться у повідомленні.

У прокуратурі підкреслили, що всі винні особи понесуть покарання, передбачене чинним законодавством України.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що судді Окружного адмінсуду Києва звернулись до ВРП, ГПУ і ДБР із заявами про втручання у їх діяльність.

Крім того, на електронні адреси господарського суду Києва та Шевченківського райсуду Запоріжжя надходили повідомлення з погрозами.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва