У Черкасах п'яний прокурор влаштував дебош, є відео

03:00, 13 июня 2019
Відео інциденту опублікував лідер черкаського Національного корпусу Дмитро Кухарчук.
У Черкасах п'яний прокурор влаштував дебош, є відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Заступник голови прокуратури Черкаської області Юрій Ковтун влаштував п'яний дебош в місцевому ресторані «Тарас Бульба» – розмахував зброєю, ліз у бійку. Прокурор області Сергій Овчаренко вже призначив службове розслідування, передає «24 канал».

Інцидент стався ще 7 червня, проте відео лише зараз опублікував лідер черкаського Національного корпусу Дмитро Кухарчук. Тоді чиновники святкували день народження Валерія Барбаша – начальника відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях ДБР прокуратури Черкащини.

«Очманілі від безкарності, бухущі в ср*ку прокурори ледь не повбивали відвідувачів Черкаського ресторану. У Барбаша – день народження. На відео він тримає Ковтуна, заступника голови прокуратури області Овчаренка, який в п'яному угарі рветься в бій», – написав Кухарчук.

Активіст зауважив, що у прокурора таки вдалося забрати пістолет та розповів про інші шокуючі вчинки Ковтуна.

«Я поки не отримав відео, де це чмо, діставши свій статевий орган намагається помочитися на дівчат, але це справа часу. Це виродки, які повинні стояти на варті громадського порядку і розслідувати справи проти злочинців», – додав Кухарчук.

На інцидент вже відреагував прокурор Черської області Сергій Овчаренко. Він повідомив, що за цим фактом було призначено службове розслідування. Якщо у його ході з'ясується вина нетверезих прокурорів, то матеріали щодо них скерують до Кваліфікаційної дисциплінарної комісії.

«Попри те, що події відбувались у неробочий час, ніхто не мав зброї, а до правоохоронних органів області на сьогоднішній день не надходило жодних заяв про порушення громадського порядку працівниками прокуратури від персоналу чи відвідувачів закладу, вважаю таку поведінку своїх підлеглих неприпустимою», – наголосив Овчаренко.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Харковом група невідомих побила прокурора та зламала йому два ребра. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки