До Києва прибув посол США в Україні

12:18, 18 июня 2019
Тейлор керуватиме місією американських дипломатів під час перехідного періоду виборів в Україні.
До Києва прибув посол США в Україні
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Посольство США в Києві вітає посла Вільяма Тейлора, який прибув в Україну як тимчасовий повірений у справах США, повідомляється 18 червня на сайті американського посольства.

"Він буде керувати нашою командою в цей час історичних виборів і перехідного періоду. Посол Тейлор принесе в нашу команду багатий дипломатичний досвід в цей важливий момент у відносинах між Україною і США. Він був послом США в Україні з 2006-го по 2009 рік, а також спеціальним координатором Державного департаменту з питань Близького Сходу, представником США в Близькосхідному квартеті і на інших дипломатичних посадах ", — йдеться в повідомленні.

Перед останнім призначенням Тейлор обіймав посаду виконавчого віце-президента Інституту миру США.

"Я з нетерпінням чекаю того, щоб очолити команду посольства США в розвитку міцних робочих відносин з президентом України Володимиром Зеленським та його командою, іншими українськими чиновниками і політичними силами, а також у підтримці наших міцних партнерських відносин з громадськими організаціями та українським народом", — заявив Тейлор.

За його словами, Сполучені Штати залишаються відданими успіху стабільної, процвітаючої, демократичної і вільної України, а також продовжують підтримувати український суверенітет і територіальну цілісність.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Тейлор швидше за все обійме посаду на рік, але не виключено, що може затриматися на ній і до виборів президента США в 2020 році.

Нагадаємо, що повноважний посол США в Україні Марі Йованович завершила роботу на своїй посаді 20 травня.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва