Загадкова смерть в Донецькій області: померла породілля

10:47, 25 июня 2019
В перинатальний центр у важкому стані потрапила 23-річна вагітна жінка з антенатальною смертю дитини.
Загадкова смерть в Донецькій області: померла породілля
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Маріуполі померла 23-річна породілля. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

«20 червня о 6:08 в перинатальний центр Маріуполя у важкому стані потрапила 23-річна вагітна жінка з антенатальною смертю дитини. За результатами огляду консиліумом лікарів жінку перевели в палату інтенсивної терапії та о 10:00 їй проведено оперативне розродження», — йдеться в повідомленні.

Відомо, що стан жінки погіршився в неділю, 23 червня, коли о 8:20 у неї почався набряк легенів. Після інтенсивної терапії та повторного огляду лікарями її відправили в реанімацію.

«Вжиті легенево-серцеві реанімаційні заходи життя пацієнтці, на жаль, не врятували: о 14:30 через наростання поліорганної недостатності жінка померла», — констатували в прокуратурі.

Наразі прокуратура проводить досудове розслідування за ознаками неналежного виконання професійних обов'язків медичним працівником (ч.1 ст.140 КК).

Вказано, що призначена низка експертиз, в тому числі судово-медична, а також накладено арешт на вилучену медичну документацію.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала про страшну трагедію на Полтавщині, де жінка вбила дочку-інваліда та звела рахунки з життям. Місцева жителька вкоротила собі віку в зашморгу, а перед тим повісила свою дорослу 33-річну дочку, яка була інвалідом з народження. Вона залишила передсмертну записку, в якій пояснила, що доньку забирає з собою, аби та не була ні для кого тягарем. 

Також ми повідомляли, що під Одесою затримали чоловіка, який вбив власну доньку.  

Крім того, стало відомо, що на Рівненщині жінка сховала мертве немовля у підсобці. Горе-матір наковталась піґулок для того, щоб викликати передчасні пологи.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва