Партія «Слуга народу» подасть заяву в поліцію щодо кандидатів-«клонів»

16:00, 25 июня 2019
Представники партії «Слуга народу» звернуться із заявою до Міністерства внутрішніх справ.
Партія «Слуга народу» подасть заяву в поліцію щодо кандидатів-«клонів»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

25 червня представники партії «Слуга народу» звернуться із заявою до Міністерства внутрішніх справ щодо вчинення кримінального злочину, а саме — реєстрації в одномандатних округах кандидатів-«клонів», які незаконно використовують бренд партії «Слуга народу» у передвиборчій кампанії.

Усі подробиці даної справи будуть відомі після подання заяви. Брифінг для представників ЗМІ було заплановано на 14:00.

Відмітимо, що 21 червня в громадській організації "Комітет виборців України" заявили про масові факти реєстрації кандидатів-клонів партії "Слуга народу" в одномандатних виборчих округах.

"Такі особи балотуються як самовисуванці, але при цьому в основних відомостях про себе відзначають, що вони є представниками громадських організацій, благодійних фондів, приватних підприємств під назвою" Слуга народу "", - повідомляється на сайті КВУ.

Такі випадки зафіксовані КВУ в одномандатних округах №37 (Дніпропетровська область , Кривий Ріг), де зареєстровано відразу 5 кандидатів-самовисуванців, які використовують бренд "Слуги народу" (при цьому всі п'ятеро - безпартійні); №146 (Полтавська область), де зареєстровано троє таких кандидатів; в ОВО №94 (Київська область) - три різні особи вказують, що пов'язані з брендом "Слуги народу", хоча всі вони - безпартійні. У ОВО №95 (Київська область) зареєстрований кандидат-самовисуванець, у якого в відомостях відносно вказано, що він представляє благодійну організацію "Слуга народу". Аналогічна ситуація і в окрузі №137 (Одеська область).

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Президент України подав заявки на реєстрацію політичних слоганів і символів. Володимир Зеленський хоче запатентувати слогани і символи, пов'язані з його політичною кампанією.

Крім того, у Зеленського заявили, що будуть змінювати Конституцію України.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде