Вбивство Захара Черевка у Києві: є нові подробиці

06:00, 1 июля 2019
Вбивця вибрав «ідеальне місце» для злочину.
Вбивство Захара Черевка у Києві: є нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Озеро Вирлиця в Києві, де вбили 9-річного Захара Черевка, є «ідеальним місцем» для злочину. Висока трава, щільні кущі і гори сміття роблять його прихованим від людського погляду. На це на своїй сторінці в Facebook звернув увагу журналіст Ігор Ляшенко, передає obozrevatel.com.

Він зізнався, що трагедія трапилася недалеко від його будинку, і припустив, що міг бачити місце вбивства в той фатальний вечір.

"Сотні очей, швидше за все, дивилися в момент вбивства у той бік. Та й я виходив на балкон. І нічого не бачив дивного, а тим більше страшного. І ніхто з тисяч людей теж нічого не запідозрив. Тому що місце, куди дивляться тисячі вікон, ніби спеціально пристосоване для вбивств, насильства і приховування трупів. Це трава вище людського зросту, щільні кущі, гіллясті дерева. Непроглядні хащі в декількох десятках метрів від жвавої траси, станцій метро. Місце недоглянуте, запущене. Там серед білого дня може статися що завгодно, ніхто і не помітить", — написав Ляшенко.

За його словами, на березі Вирлиці страшно в будь-який час доби: "Там живуть бомжі, можна наштовхнутися на смердючі лахи, гори сміття і використані шприци з голками. Там вбивають, туди привозять трупи і скидають у воду – трупи в воді і поблизу знаходять постійно".

При цьому, за відсутності нормальних місць для відпочинку, на березі озера вдень розташовуються рибалки, люди ходять купатися і влаштовують пікніки. Тому Захар не побоявся відправитися туди з майбутнім вбивцею.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що сусіди Захара розповіли, що він був дуже усміхненою і товариською дитиною.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області