Оприлюднені фрагменти розмов чиновників Міноборони щодо закупівлі неякісних бронежилетів

13:12, 9 июля 2019
Слідчі ДБР вилучили 11 тисяч подібних екземплярів.
Оприлюднені фрагменти розмов чиновників Міноборони щодо закупівлі неякісних бронежилетів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державне бюро розслідувань опублікувало фрагменти розмов чиновників Міністерства оборони України щодо закупівлі неякісних бронежилетів, повідомляє прес-служба Бюро.

«Готуйся, якого... ти приймаєш бронежилети, які пробиваються шість разів», — наводиться цитата з розмов військовослужбовців, відповідальних за закупівлю бронежилетів та іншого речового майна для українських військових.

Зважаючи на суспільний резонанс навколо досудового розслідування кримінального провадження за фактом закупівлі посадовими особами Міноборони за завищеними цінами речового майна, що не відповідає технічним вимогам, ДБР опублікувало деякі фрагменти розмов цих чиновників. Вони знали про те, що бронежилети прострілюються, але, попри це, вирішили прийняти продукцію у виробника.

На відео також демонструються лабораторні випробування вилучених під час слідчих дій бронежилетів «Корсар М3с» 1-4 класу захисту. Варто додати, що слідчі ДБР вилучили 11 тисяч таких екземплярів.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що ДБР затримало посадовця КМДА, який брав хабар у розмірі 2 000 доларів.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва