Масове отруєння дітей в Яремче: що відомо

08:26, 19 июля 2019
Діти приїхали в місто на відпочинок.
Масове отруєння дітей в Яремче: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 18 липня, у Яремче отруїлося одразу дев’ятеро дітей. У них діагностували функціональний розлад травлення, «Харчова токсикоінфекція», середньої степені важкості. Про це повідомив Івано-Франківський обласний «ЦЕМД та МК».

Діти приїхали з Харкова на відпочинок у садибу «У Назара та Мар'яни».

Наразі спеціалісти проводять епідрозслідування на об'єкті виникнення спалаху. Також встановлюються обставини, що сприяли виникнення спалаху.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Чернівцях подружжя з двома дітьми отруїлося чадним газом. Потерпілі потрапили до реанімації. Причини витоку газу встановлюються.

Окрім того, у Вінницькій області відбулось масове отруєння школярів. До лікарні потрапили 12 першокласників. Перевірка у гімназії виявила грубі порушення санітарних вимог на харчоблоці навчального закладу.

Також нам стало відомо про масове отруєння дітей під Одесою. Медики виявили в оздоровчо-спортивному таборі «Медик-2» патогенну флору та дизентерію, після чого ухвалили рішення про закриття закладу до приведення його у відповідність до санітарних норм.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва