Порушив заборону наближатися до матері: суд арештував сина

11:37, 19 июля 2019
Чоловіку було заборонено в будь-який спосіб спілкуватися з матір’ю.
Порушив заборону наближатися до матері: суд арештував сина
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прокурори Котовської місцевої прокуратури підтримували обвинувачення в суді стосовно 29-річного мешканця Балти Одеської області. Вироком чоловіка визнали винним в умисному невиконанні обмежувального припису суду щодо власної матері та засуджено до 4 місяців арешту. Про це повідомляє прес-служба відомства.

У прокуратурі нагадали, що минулого року суд видав обмежувальний припис на 6 місяців щодо матері порушника.

«Для безпеки жінки сину заборонили знаходитися в місці її проживання та перебування, у будь-який спосіб спілкуватися з нею протягом 6 місяців.

Однак 16 січня чоловік прийшов до будинку своє матері, сварився з нею та всіляко ображав. Через два дні він повернувся та побив вікна в її оселі», — йдеться у повідомленні відомства.

Також у прокуратурі повідомили, що ст. 390-1 Кримінального кодексу набрала чинності 11 січня 2019 року з метою реалізації положень Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що суд покарав матір підлітка, який вчинив психічне насильство.

Крім того, суддя Хмельницького міськрайонного суду  розглянув заяву хмельничанки про отримання обмежувального припису щодо її чоловіка, в якій вона просила встановити заходи тимчасового обмеження його прав з покладенням терміном на 6 (шість) місяців заборони перебування в місці спільного проживання (перебування).

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді