У справі учасника «самооборони Криму» з’явились важливі деталі

15:45, 19 июля 2019
Підозрюваному продовжено строки запобіжного заходу.
У справі учасника «самооборони Криму» з’явились важливі деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 18 липня, слідчий суддя Херсонського міського суду Херсонської області Гонтар Д.О., розглянув клопотання старшого слідчого в ОВС СВ ГУНП в АР Крим та м. Севастополі про продовження строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно особи, яка підозрюється в участі у діяльності не передбаченого законом збройного формування «самооборона Криму». Про це повідомляє прес-служба суду.

«Особа підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 260 Кримінального кодексу України (Участь у діяльності не передбачених законом збройних формувань), за який законом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Ухвалою суду від 18 липня 2019 року клопотання старшого слідчого було задоволено та продовжено щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, строком до 20 серпня 2019 року включно», — йдеться у повідомленні суду.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що СБУ затримала «голову сільської ради» з Новоазовського району (окупована територія Донецької області), яка допомогла бойовикам.

Крім того, в Одесі суд визнав винним 27-річного чоловіка у скоєнні злочину проти національної безпеки України. За результатами спеціального (заочного) судового розгляду одесита засуджено до 5 років позбавлення волі.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки