Голлівудська погоня під Києвом: п’яний водій намагався спалити авто, відео

10:33, 23 июля 2019
32-річний чоловік, який мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння, чинив опір і намагався втекти.
Голлівудська погоня під Києвом: п’яний водій намагався спалити авто, відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

П'яний водій намагався втекти від поліцейських на високій швидкості, а коли його все ж вдалося зупинити, підпалив авто. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Борисполя.

Зазначається, що інцидент стався на трасі Київ — Харків — Довжанський. Копи подали знак водієві Volkswagen Bora зупинитися, бо той систематично порушував ПДР.

«Патрульні почали наздоганяти автомобіль та продовжували подавали вимогу про зупинку за допомогою світлозвукової сигналізації та гучномовця. Порушник же продовжував рух на великій швидкості та неодноразово створював аварійну ситуацію. В ході переслідування інспектори намагались блокувати авто, але задля уникнення дорожньо-транспортної пригоди були вимушені в’їхати в велику кількість ям, внаслідок чого службовий автомобіль зазнав незначних пошкоджень, але не міг продовжувати руху. Проте інспекторів це не зупинило, і вони продовжили переслідування пішки та викликали на підмогу ще один екіпаж патрульних», — йдеться в повідомленні поліції.

У результаті патрульним вдалося наздогнати порушника і зупинити його. 32-річний чоловік, який мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння, чинив опір і намагався втекти.

«Патрульні приступили до оформлення адміністративних матеріалів, а їх водій отримав чимало: за ст.130 КУпАП (Водіння в стані сп’яніння), ст.173 КУпАП (Дрібне хуліганство), ст.185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню), ч.4 ст.122 КУпАП (Перевищення допустимої швидкості, що спричинило аварійну ситуацію) та за ст.122-2 КУпАП (Невиконання вимоги про зупинку). Але і на цьому порушник не зупинився. Він сів в своє авто, облив салон невідомою речовиною та підпалив. Реакція інспекторів була миттєвою. Вони відразу загасили полум’я вогнегасником та вкотре заспокоїли правопорушника», — зазначили у прес-службі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Черкасах п’яний прокурор влаштував дебош.

До того ж стало відомо, що у Києві копи зі стріляниною зупинили порушника. Чоловіка зупинили через створення ним аварійних ситуацій. 

Також ми повідомляли, що поліція в Києві ловила зухвалого автокрадія.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва