Рекордну плантацію коноплі виявили на Одещині, фото та відео

07:45, 28 июля 2019
Затримано 8 осіб причетних до незаконного вирощування наркотичних засобів.
Рекордну плантацію коноплі виявили на Одещині, фото та відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прикордонники спільно з поліцейськими виявили поблизу міста Ізмаїл одну з найбільших за останні роки плантацію конопель, передає 27 липня прес-служба ДПСУ.

"Відповідно до ухвали суду, спільна міжвідомча група провела обшуки нежитлових приміщень, що знаходяться на околиці одного з сіл Ізмаїльського району. ...у результаті слідчих дій правоохоронці виявили 3 теплиці у яких вирощувались, з ознаками культивування, коноплі", - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, підприємливі «аграрії» облаштували в теплицях систему крапельного поливу, а також здійснювали підживлення нарковмісних речовин за допомогою мінеральних добрив. Також група виявила місце для сушки наркозілля, подрібнені коноплі, більше 650 саджанців конопель та більше 4 тонн нарковмісних рослин, готових для транспортування, та вантажівку ГАЗ-53, яка могла використовуватись для перевезення «зілля».

Під час оперативних заходів було затримано 8 осіб причетних до незаконного вирощування наркотичних засобів. Заходи тривають.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Київській області ліквідували підпільну нарколабораторію. В Борисполі виявили чоловіка, який виробляв амфетамін. У нього в будинку знайшли обладнання та хімічні речовини, необхідні для цього, а також розфасований по зіп-пакетиках наркотик.

До того ж відомо, що копи на Київщині затримали зухвалу банду наркоторговців.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду