Справа екс-прокурора сил АТО: з’явились нові подробиці

20:29, 30 июля 2019
Наступне засідання суду призначено на 26 вересня.
Справа екс-прокурора сил АТО: з’явились нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 29 липня 2019 року, у Голосіївському районному суді міста Києва продовжився розгляд кримінального провадження про обвинувачення колишнього прокурора сил антитерористичної операції Генеральної прокуратури України. Про це повідомляє прес-служба САП.

«Так, суд продовжив дослідження доказів, наданих стороною обвинувачення. Наступне засідання призначено на 26 вересня 2019 року», — йдеться у повідомленні САП.

У відомстві також зауважили, що у лютому 2019 року рішенням Конституційного суду України стаття 368-2 Кримінального кодексу України (про незаконне збагачення) була визнана неконституційною. Незважаючи на це, колегія суддів відмовила у закритті справи за рішенням Конституційного суду та за наполяганням обвинуваченого щодо доведення своєї невинуватості продовжила судове слідство у справі про незаконне збагачення.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Солом’янський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання колишньому очільнику однієї з обласних державних адміністрацій, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366-1 КК України.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва