Масове отруєння в ресторані під Львовом: у пацієнтів діагностували сальмонельоз

14:10, 2 августа 2019
За фактом отруєння відкрили кримінальне провадження.
Масове отруєння в ресторані під Львовом: у пацієнтів діагностували сальмонельоз
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Через отруєння у ресторані «Княжий двір», що в селі Сокільники Львівської області, у лікарні перебуває 11 людей. Про це повідомив директор Львівської інфекційної лікарні Сергій Федоренко, передає 2 серпня УНН.

«У пацієнтів діагностували сальмонельоз. Через отруєння хворих не побільшало. У нас лікується одинадцять людей, двоє з них — діти. Причина отруєння наразі невідома. Стан пацієнтів добрий, деяких будемо виписувати», — повідомив Федоренко.

За фактом отруєння відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про масове отруєння дітей під Одесою. Медики виявили в оздоровчо-спортивному таборі «Медик-2» патогенну флору та дизентерію, після чого ухвалили рішення про закриття закладу до приведення його у відповідність до санітарних норм.

Також ми писали, що у Кропивницькому 12 людей госпіталізували до лікарні через отруєння. Зазначається, що всі потерпілі — члени однiєї родини. Вони святкували день народження вдома.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва