Заяву Богдана про відставку Тимошенко скачав з інтернету

15:30, 9 августа 2019
Заступник глави ОП повідомив, що заяву свого шефа Андрія Богдана про відставку він скачав з інтернету і потім поширив у ЗМІ.
Заяву Богдана про відставку Тимошенко скачав з інтернету
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Заступник глави Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив, що заяву свого шефа Андрія Богдана про відставку, яка була у всіх на слуху тиждень тому, він скачав з інтернету і потім поширив у ЗМІ, які наполегливо вимагали коментарів.

Про це він розповів в інтерв’ю «Ліга.net».

«Десь ближче до вечора у мене просто почав обриватися телефон, з’явилася заява в Facebook, на деяких сайтах. Мені почали наярювати журналісти практично всіх видань. Спочатку я брав трубку, питаючи, що відбувається. Всі говорили, що через заяву Богдана. Я зайшов і побачив цю історію на одному з новинних сайтів. Чи не на «Інтерфаксі», до речі, який всі звинувачували. Я звідти взяв цю заяву. Мабуть, вони дзвонили в прес-службу, але їм там не відповідали. Я просто всім скидав і кидав у відповідь цю заяву, яку я сам скачав з інтернету», — розповів Тимошенко і додав, що він все ж скачав заяву з сайту 24 каналу.

«Всім, хто дзвонив, я у відповідь кидав цю штуку. Мене запитували, правда це чи ні. Я сказав, що не буду це коментувати, тому що я до того моменту не встигав зв’язатися з Богданом... Пізніше було прийнято рішення, що Президент це особисто прокоментує», — повідомив Тимошенко.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що Руслан Рябошапка анонсував об’єднання деяких київських судів, щодо яких «лунає найбільше критики».

Крім того, ми писали, що Тимошенко розповів про кілька варіантів переїзду Офісу Президента.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Максим Дирдін
    Максим Дирдін
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики