Вдарив ножем власного сина: горе-батьку «світить» більше 4 років за ґратами

12:32, 12 августа 2019
У результаті ножового поранення хлопець помер на місці.
Вдарив ножем власного сина: горе-батьку «світить» більше 4 років за ґратами
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Іванівський райсуд Одеської області розглянув кримінальне провадження стосовно чоловіка, який убив власного сина. Про це повідомляє прес-служба суду.

Відомо, що чоловік разом зі своїм сином відпочивали вдома та розпивали алкогольні напої. Між ними раптово виникла сварка, в результаті якої господар схопив кухонний ніж і навмисно завдав сину одне ножове проникаюче поранення в пахову область. У результаті поранення хлопець помер на місці.

Суд ухвалив вирок стосовно жителя Ширяївського району, якого визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення та присуджено покарання — позбавлення волі строком на 4 роки 6 місяців, взявши під варту із зали суду.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Харкові чоловік жорстоко знущався над своїми батьками.

До того ж відомо, що в Донецькій області взято під варту чоловіка, який вбив коханця своєї дружини. Чоловік схопив зі стелажу з інструментами молоток та завдав ним суперникові не менше 20 ударів в область голови та грудної клітини.

Також ми повідомляли, що на Сумщині син до смерті забив власну матір. Спочатку вбивця намагався запевнити правоохоронців, що жінка загинула природною смертю, але після проведення експертиз він зізнався, що тяжко побив її.

Ще раніше ми писали про жорстоке вбивство в Миколаєві. Чоловік у стані алкогольного сп’яніння посварився зі своєю співмешканкою і на грунті неприязних відносин завдав їй тяжких тілесних ушкоджень. Потерпіла померла на місці.

Додамо, що на Прикарпатті син під час конфлікту побив рідну матір. Під час сварки хлопець почав душити жінку подушкою та завдавати їй ударів у голову та обличчя. Далі він повалив її на землю та продовжив бити по тулубу ногами. Потерпіла отримала переломи ребер, закриту черепно-мозкову травму, синці та садна по всьому тілу.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду