Намагався втекти з 50 тисячами євро: суд покарав зухвалого шахрая

18:00, 22 августа 2019
Шахрая засуджено до 5 років позбавлення волі.
Намагався втекти з 50 тисячами євро: суд покарав зухвалого шахрая
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Столичний шахрай, який у фіктивному пункті обміну валют заволодів коштами клієнта та намагався втекти, постав перед судом. Зловмисника засуджено до 5 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

«Правопорушник заздалегідь винайняв офісне приміщення на вул. Урлівській, яке облаштував під пункт обміну валют. Після цього розмістив в мережі Інтернет оголошення про обмін валют за вигідним курсом.

Коли потерпілий зайшов до приміщення, щоб обміняти 50 тис. євро, зловмисник через спеціально підготовлений отвір у стіні покинув приміщення разом з валютою.

Завдяки оперативному реагуванню правоохоронців правопорушника вдалося затримати по гарячих слідах.

Вироком суду шахрая засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна», — повідомили у прокуратурі.

Також зазначається, що вкрадені грошові кошти повернуто законному власнику.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що сім аферистів, використовуючи підроблені документи, заволоділи дев'ятьма квартирами у столиці загальною вартістю понад 15 мільйонів гривень.

Також прокуратура скервала до суду обвинувальний акт стосовно зловмисника, який на підставі підроблених документів незаконно продав квартиру у Києві, що належала 84-річній киянці.

Крім того, в Дарницькому районі Києва злочинець зателефонував жінці похилого віку та від імені її доньки повідомив, що та в тяжкому стані і потребує оперативного лікування, після чого вимагав передати гроші на лікування.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей